Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Inställningar för Microsoft Outlook 2007. Steg för steg guide för hur du ställer in din e-postklient.

 

  1. Starta Microsoft Outlook 2007 och klicka på KontoinställningarVerktyg-menyn.
  2. Om guiden Lägg till nytt e-postkonto startas automatiskt går du direkt till steg 3.
  3. Klicka på knappen Nytt.
  4. På sidan Välj e-posttjänst väljer du det översta valet, Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP och klickar sedan på Nästa
  5. På sidan Automatiska kontoinställningar fyller du inte i några uppgifter, klicka istället i rutan Konfigurera serverinställningar eller ytterliggare servertyper manuellt, klicka sedan på Nästa.
  6. På sidan Välj e-posttjänst markerar du Internet-e-post och klickar sedan på Nästa.
  7. Fyll i dina uppgifter i fälten, namn, e-postadress samt användarnamn och lösenord som du har fått av oss. Obs! Om du är orolig för att någon ska använda ditt e-postkonto klickar du i rutan Kom ihåg lösenordet så att den avmarkeras. Du måste då ange lösenordet varje gång du skickar och tar emot e-post. Servern för inkommande e-post är mail.[dindomän] men du kan även använda mail.lgitwebb.se Utgående server anger du samma sak, om du däremot harTelia som internetleverantör så måste du ange Telias e-postserver, den är vanligtvis mailout.telia.com, klicka sedan på Nästa och sedan på Slutför.

Våra partners