E-post

Din e-post skyddas från både virus och skräppost. För att din e-post inte ska skickas oskyddad finns stöd för kryptering oavsett om e-posten hämtas via POP3/IMAP eller läses online via Webmail. Information om hur du ställer in din e-postkllient för krypterad e-post finns här.

Som kund får du ett eget konto för att kunna administrera just sin domän. Via ett enkelt webbaserat gränssnitt finns möjlighet att skapa nya konton, alias, forwards, etc. Det finns även stöd för kalender och delade mappar. 

Om du använder olika internetleverantörer kan du behöva ändra utgående epostserver (smtp). Vi erbjuder ett alternativ till detta, som kallas alternativ smtp-port. Då kan du skicka e-post i de allra flesta fall oberoende av vilken internetleverantör du har för tillfället.

Rulla till toppen