EFH-system - Rillion One

Automatisera leverantörsfakturorna med Rillion

Rillion One (f.d. Centsoft) effektiviserar arbetsflödet från att era leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är konterad, attesterad och registrerad i ekonomisystemet. Systemet kommer med standardintegrationer till flera populära ekonomi- och affärssystem.

Eliminera manuell dataregistrering
Skanna in era fakturor och låt Rillion sköta tolkningen – så slipper ni den manuella registreringen av fakturorna. Det spar massor av tid – och så blir alla fakturor enkelt sökbara och ni slipper leta i pärmar.

Smidig attest
Med en unik integration till tolkning i molnet så är Rillion One det enda program ni behöver logga in i för att granska och godkänna era leverantörsfakturor. När fakturorna är slutgodkända förs de automatiskt över till ekonomisystemet för bokföring och betalning.

Snabbare med automatiserade arbetsflöden
Eller varför godkänna alls – skapa ett regelverk i Rillion för att automatiskt kontera och attestera era återkommande fakturor. Oavsett om alla fakturor attesteras av samma person eller om ni har de mest avancerade attestflöden så kan vi anpassa Rillion till just er organisation.

Åtkomst överallt
Rillion är en molnbaserad lösning och ger er enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen. Fungerar självklart även på Mac. Ni kan smidigt och enkelt logga in och söka fram era tidigare fakturor vart ni än befinner er.

Kort om Rillion
Vår uppgift är att göra ditt arbete lättare. Med användarvänliga lösningar för elektronisk fakturahantering frigör vi tid för våra kunder. Läs mer om Rillion

Rulla till toppen