LG Register Admin

LG RegisterAdmin lösningen för dig som vill exportera och importera kund, leverantör eller artikelregister till och från Visma Administration och Visma Förening. Har du någon av dessa register i en textfil (csv, skv eller tabbseparerad) och vill importera det till Visma Administration/Förening då fixar LG RegisterAdmin det åt dig på ett enkelt och smidigt sätt. Har du data i en excelfil så sparar du enkelt ner det i något av textfilsformaten ovan.

LG RegisterAdmin stödjer nu även export av dessa register till csv, skv eller txt fil. Du kan på ett enkelt sätt exportera dom fält som intresserar dig i ett register som t.ex en addresslista till alla dina kunder eller priserna på alla dina artiklar. Och det bästa av allt du kan öppna den exporterade filen i Excel och modifiera de fält du önskar för att sedan återläsa datat och uppdatera dessa fält, t.ex en prisuppdatering har aldrig varit enklare än vad den är med LG RegisterAdmin.

Hämta GRATIS DEMO: regadmin_2_0_0.zip

LG Register Admin arbetar mot Visma Administration via API vilket kräver att ni har Integrationslicens från Visma. Kravet för att ha integrationslicens är att man också har löpande serviceavtal på Visma Administration. Båda dessa hjälper vi gärna till att leverera till Er.

LG IT AB har utvecklat detta program tillsammans med vår samarbetspartner Webfabriken AB kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur LG RegisterAdmin fungerar, kontaktuppgifter hittar du här. Några skärmklipp från programmet (klicka på bilderna för förstoring).

 

Rulla till toppen