Användarvillkor för LG IT Learning 365

Hej kompis! 

Användarvillkoren beskriver vad du som användare får och inte får göra med en applikation. Varje gång du laddar ner en ny App till mobilen eller installerar något på din dator behöver du godkänna användarvillkoren. För LG IT Learnig365 har din arbetsgivare godkänt användarvillkoren när de installerade appen, så nedan kommer användarvillkoren för dig som slutanvändare.

Vad du får göra
Använda Learning 365 så mycket du orkar för att lära dig nya smarta arbetssätt i Office 365.

Vad du bör göra 
Hjälp dina kollegor igång med Learning 365!
Genom att rösta på guider och önska nya artiklar som ni saknar, så hjälper ni oss i vårt mål att göra er till gladare användare och kollegor, effektivare samarbete och en bättre och enklare digital värld.

Vad du inte får göra 
Vi litar givetvis på din ärlighet, att inte kopiera materialet. Då kommer vi inte ha råd att fortsätta lägga till nya avsnitt.

Lycka till med 365!

Rulla till toppen