Microsoft Office 365 – Lär dig på 3 minuter

Önskar du ibland att du kunde gå en snabbkurs på bara 3 minuter för att lära dig just det som du behöver NU, i Word, Excel, Teams, Outlook eller något annat program i Office365-serien?

Vi lanserar LG IT Learning 365

Nu kan du gå den kursen hos oss. Utan att lämna din dator, utan att boka tid. Bara starta utbildningen i ditt Teamsprogram! Om ni inte redan har ”LG IT Learning 365” har din chef säkert bara inte hunnit med att beställa det av oss.

Läs mer på https://lgit.se/learning365

Vi vill bygga Sveriges bästa utbildningsportal tillsammans med Er! För att den ska bli bäst, så behöver vi veta om du saknar något moment i vårt kursutbud. Därför kan du direkt i utbildningsportalen skriva till oss vad Du vill lära dig. De moment som fler har nytta av, gör vi en guide på inom några dagar. Sedan finns den tillgänglig för Dig och alla dina kolleger, och alla andra som också abonnerar på denna tjänst.

Intresserad?

Be din chef/inköpsansvarige att kontakta oss på 0240-48 80 80 eller med ett mail till lg@lgit.se så berättar vi mer om vad det kostar och hur ni kan komma igång.

Rulla till toppen