Affärssystem – Visma Administration

Affärssystemet Visma Administration är Sveriges mest köpta ekonomi och bokföringsprogram. Varje dag förenklar Visma Administration verksamheten för tiotusentals småföretagare. Stor flexibilitet gör att programmen passar i de flesta verksamheter. Det används av butiker, redovisningskonsulter, lantbruk och många fler.

Visma SPCS är Sveriges ledande leverantör av ekonomiprogram till små och medelstora företag. Visma SPCS är marknadsledande på program för bl a bokföring, lönehantering, skatt och kompletta ekonomisystem.

LG IT är Certifierad Visma partner och har både utbildade tekniker och ekonomer som kan hjälpa er att få ut det mesta och bästa av Visma Administration och alla program runt er ekonomilösning. Behöver ni någon funktion som inte finns i Visma Administration så är det troligt att vi eller någon av landets övriga integrationsutvecklare har en lösning som passar ert behov. Kontakta oss så hjälper vi till att finna Din lösning!

Som komplement till Visma Administration kan vi leverera integrerade lösningar för bl a: Autogiro, CRM/Säljstöd, EDI, E-handel/Webbshop, Fraktsystem, Kassasystem, Inventering, Logistik, MPS, Order, Servicesystem, Tid, Uthyrning och Kundunika lösningar.

Ad Manus är ett väl beprövat affärssystem, med en oöverträfflig kundanpassning. Våra affärssystemkonsulter har varit med från födelsen av Ad Manus och kan det allra mesta i och om systemet.

Rulla till toppen