JobOffice

JobOffice är ett lättanvänt kassasystem med låg månadskostnad som passar alla sorters verksamheter. Kom igång snabb och enkelt med ett lättanvänt kassaregister med kraftfulla integrationer och betallösningar. JobOffice kassasystem En POS-lösning (POS = Point of Sale) som förenklar försäljning i butik. Kom igång snabb och enkelt med ett lättanvänt kassaregister med kraftfulla integrationer och betallösningar.

Hitta ditt kassasystem

Med JobOffice Kassa kan du själv välja vilken utrustning du behöver. Installera kassaprogrammet direkt på din egna Windows-dator eller laptop eller använd en POS kassadator med pekskärm.

Välj till streckkodsläsare, kassalåda och en betalterminal från de största leverantörerna efter behov.

Börja med ett färdigt paket eller låt oss hjälpa dig ta fram en lösning som passar just din verksamhet.

Point of Sale (POS) kassaregister för Windows


JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.

Våra mål är:

  • Det ska vara enkelt att använda.
  • Inga dyra startavgifter eller krångliga avtal.
  • Du betalar endast för det du behöver.

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice kassasystem stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

Kontakta oss på LG IT så hjälper vi dig med JobOffice!

Rulla till toppen