Förenkla för ditt företag!

Ibland är det enklare än man tror att förenkla – klicka nedan för att läsa mer om våra smarta lösningar!

Hör av dig om du har frågor eller funderingar – 0240-48 80 80.

Löjligt enkel digital signering

Ja, det är egentligen allt. Ett verktyg för enkel digital signering utan massa lull-lull.

Intelligent simulering och träning

Mer än hälften av alla IT-säkerhetsincidenter kan kopplas till användarnas handlingar. Ta reda på hur Nimblr eliminerar risken för fullständig IT-kollaps.

Fokusera på viktigare saker!

Med Reda digitaliserar och automatiserar vi din hantering av fakturor. Så att du kan fokusera på viktigare saker.

Sänk dina kostnader med elektronisk fakturahantering

Automatisera leverantörsfakturorna med Rillion, så får du bättre kontroll, snabbare flöden och minskad manuell hantering. Vårt jobb är att göra ditt jobb enklare, och roligare!

Välkommen till en ny värld inom telefonsystem där möjligheterna är oändliga.

Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. En växel där allt du behöver för effektiv och smart telefoni finns att tillgå.

Utläggshantering, inget annat.

Vi är fokuserade på en sak – att göra utlägg och reseräkningar så enkelt som möjligt. Vi förser våra partners med en marknadsledande utläggsplattform, utan allt krångel.

TRYGGA IT-TJÄNSTER

Låt oss på LG IT ta hand om er IT-miljö! Ni kan fokusera på kärnverksamheten i företaget och samtidigt veta att kunniga tekniker tar hand om eventuella problem snabbt och effektivt.

SÄKERHETSKOPIERING (BACKUP)

Via en helt automatiserad backuptjänst säkerhetskopieras dina viktiga data genom krypterad överföring och lagring online.

VIRUSSKYDD

Virusskyddet Webroot är ett modernt molnbaserat skydd, som kombinerar låg systembelastning med hög säkerhet. Den behöver inte ladda hem stora definitionsfiler, och har skydd i realtid.
Rulla till toppen